IMPULS ZET ZICH IN VOOR EEN GEZOND HART VOOR IEDEREEN

Impuls B.V. zet zich als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting in voor een hartgezonder en hartveiliger Nederland. Samen doen zij er alles aan om de harten van Nederland gezond en sterk te houden – ook die van werknemers!

Het aantal hartpatiënten groeit. Als we niets doen, komen er in 10 jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Daarom draagt Impuls B.V. als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting bij aan oplossingen om de harten van Nederland gezond te houden en inspireren zij tegelijkertijd hun werknemers om goed voor hun hart te zorgen. Impuls B.V. en de Hartstichting komen zo een stapje dichter bij hun droom: iedereen een gezond hart.

Vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid
Michel Boers, Operationeel Manager van Impuls B.V.: “Bij Impuls B.V. staat vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Als Hart voor de Zaak partner zetten wij ons in voor een gezond hart voor onze werknemers en heel Nederland. Want werknemers die bewust bezig zijn met een hartgezonde leefstijl zijn meestal fitter en productiever en zorgen voor een lager ziekteverzuim. Door het uitdragen van ons partnership hopen wij een inspiratiebron voor werknemers, klanten, relaties en andere bedrijven te zijn.”

Heeft u ook hart voor de zaak? Ontdek hoe u mee kunt doen op hartstichting.nl/hartvoordezaak