085 7738 656

U heeft als ondernemer en als mens vaak te maken met belangenverschillen. Of het nu om winstmaximalisatie gaat, over optimalisatie van de bedrijfsvoering of over de invoering van nieuwe methodes. Het gaat nooit vanzelf.

Van wrijving tot conflict 

Het is voor u en voor uw werknemers een inspannend proces en heeft raakvlakken met competenties en veerkracht van alle betrokkenen. Meestal gaat dit goed, maar in enkele gevallen ontstaat er wrijving. Wrijving geeft glans, maar soms ook krassen. Er ontstaat frustratie en onbegrip. De basis van een conflict is geboren.

Door onmacht of door gebrek aan tijd worden de conflicten meestal groter. Het escaleert haast vanzelf. Het kost u en uw werknemer veel tijd en energie. Afhankelijk van de persoon ontstaan er mentale klachten. Men gaat piekeren, slechter slapen en uiteindelijk leidt de situatie tot een ziekmelding. Het is u en uw werknemer niet gelukt om samen het probleem op te lossen. Wat nu?

Van conflict naar oplossing

Impuls werkt samen met geregistreerde mediators die werken volgens de richtlijnen van de Mediators federatie Nederland (Mfn). Een passende oplossing voor zowel u als uw werknemer is het doel.

Soms is een goed gesprek voldoende en soms blijkt dat er geen vertrouwen meer in de samenwerking is, doordat er teveel beschadigd is.

Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op. Bel 085 7738 656 en vraag naar onze specialisten of mail naar info@impulsbv.nl.