085 7738 656

Werkgevers

Impuls is dé partner voor werkgevers die eigenrisicodrager zijn (of willen worden) voor de Ziektewet en WGA.

 

Wij adviseren, ondersteunen en ontzorgen (grote) werkgevers in Nederland met betrekking tot Sociale Zekerheid. In eerste instantie rondom de uitvoering van de Ziektewet (BeZaVa) en de WIA/WGA (10 jaars risico). Maar ook de periode daarvoor: het beperken en voorkomen van de WGA instroom en dat werknemers ziek uit dienst gaan.

Wij werken met een integrale aanpak, zijn bekend met de kosten en risico’s van verzuim, benutten de wettelijke regelingen en sturen op arbeidsdeelname. Ook voor relevante diensten rondom deze thema’s kunt u bij ons terecht!

Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op en bel 085 7738 656 of stuur een e-mail naar info@impulsbv.nl.

Verzekeraars

Impuls heeft jarenlange ervaring in Ziektewet en WGA begeleiding voor het 12 jaars risico. In samenwerking met verzekeraars komen wij tot een duurzaam lage schadelast. Voor de eindklant én de verzekeraar.

 

Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner voor verzekeraars waar het gaat om het samen werken aan een optimale dienstverlening en lage schadelast. Met in achtneming van de privacywetgeving zijn wij continu - in samenwerking met de verzekeraar - op zoek naar verbeteringen in ons proces en onze werkwijze. Dat wordt hoog gewaardeerd. Wij kijken hierbij verder dan 2 jaar ziekte en houden in onze aanpak rekening met een mogelijke schadelast van 12 jaar.

Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op en bel 085 7738 656 of stuur een e-mail naar info@impulsbv.nl.

Intermediairs

Impuls geeft op een optimale wijze invulling aan de Ziektewet en WGA begeleiding voor het 12 jaars risico van onze gemeenschappelijke klanten, zodat u als intermediair met een gerust hart achter uw advies kan staan.

 

Impuls biedt u als tussenpersoon de zekerheid van een partner die ook oog heeft voor uw belang als adviseur/specialist én dat van uw klant. Door samen met u en de klant te werken aan het inzetbaar houden van de werknemer dragen wij zorg voor een lage schadelast. Daar hebben u en uw klant baat bij!

Vaste contactpersoon

Naast het voordeel van een échte samenwerkingspartner bieden wij u ook een vaste contactpersoon voor als u vragen heeft én zijn er interessante vergoedingsmogelijkheden voor de inspanningen die u verricht.


Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op en bel 085 7738 656 of stuur een e-mail naar info@impulsbv.nl.