Re-integratie

Impuls zet in beweging! Niet alleen als werknemers langdurig ziek zijn, maar ook ter voorkoming van verzuim. Een gemiddelde verzuimdag kost tussen de 250 en 300 euro. Met een snellere en duurzamere werkhervatting bespaart u geld. De expertise voor de inzet van interventies komt van onze eigen collega’s of van betrouwbare samenwerkingspartners.

Uw casemanager stuurt op een snelle en duurzame werkhervatting. Een interventie wordt preventief ingezet om verzuim en instroom in de WGA te voorkomen of curatief om de werknemer zo snel mogelijk weer deel te kunnen laten nemen aan het arbeidsproces. De inzet van een interventie vraagt een investering die rendement oplevert.

Providers

Impuls werkt met enkele externe specialisten samen. Hierdoor kunnen wij u een brede dienstverlening aanbieden en volledig ontzorgen.

Hiernaast vindt u een aantal aandachtsgebieden waarvoor u Impuls kunt inschakelen. Het gaat dan om specialisten die ingezet worden bij de genoemde interventies of aandachtsgebieden. Klik op de interventie voor meer informatie.