Re-integratie spoor 2

Het UWV verwacht van u de juiste verrichtingen met betrekking tot de re-integratie van de werknemer. Als de arbeidsovereenkomst van de werknemer niet wordt verlengt of de werknemer nog maar gedeeltelijk inzetbaar is, is het verplicht spoor 2 te onderzoeken. Bij spoor 2 moet rekening worden gehouden met de werknemer naar ook met de kosten en opbrengsten.

Wij zijn er om samen met u en uw werknemer te zoeken naar een passende situatie. Wij begeleiden het spoor 2 traject zorgvuldig met veel aandacht waarbij het oog altijd is gericht op het gepaste resultaat.

Hoe ziet een 2e spoor traject eruit?

Onze specialisten zijn gefocust op een duurzaam resultaat. Hierbij staan de thema’s zelfredzaamheid en zelfvoorzienend vooraan. Uw werknemer wordt stap voor stap begeleidt waarbij inzicht wordt gecreëerd in alle aspecten die van belang zijn bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

Wij kennen de lokale arbeidsmarkt en zijn in staat om de vertaalslag te maken tussen de toegevoegde waarde van uw werknemer en het aanbod van passend werk. Wij gebruiken hierbij `slimme’ systemen zoals een unieke zoekmachine voor zowel vacatures als werkervaringsplaatsen. Daarnaast zetten wij jobhunters in, waardoor het succes van een nieuwe baan vergroot wordt.

Wij leveren maatwerk en stemmen een traject af op uw specifieke vraag, situatie en organisatiecontext.