085 7738 656

Impuls is dé partner voor werkgevers die eigenrisicodrager zijn (of willen worden) voor de Ziektewet en WGA.

Missie & visie

Vanuit de visie dat er zelfs binnen beperkingen mogelijkheden schuilen, bieden wij ondersteuning aan werkgevers om de risico’s van instroom in de ziektewet en WGA te voorkomen en te beperken.

Onze missie is om iedereen eerlijk te behandelen en zowel de werknemer als de werkgever te helpen de schadelast te beperken. Dat kan door (ex-)werknemers naar werk te begeleiden, maar ook door de werknemer naar een andere uitkering te begeleiden. Het doel is dat de (ex-)werknemer de juiste uitkering krijgt en de werkgever geen schade betaalt die niet op hem verrekend kan worden.

Huidige vacatures: junior- en senior re-integratieadviseur Ziektewet en WGA, klik hier voor meer informatie

Informatie en sollicitatie:

Je kunt solliciteren door je CV en motivatie te sturen naar annettevanhaaster@impulsbv.nl. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Annette van Haaster op het nummer 085 7738 656. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website www.impulsbv.nl.

Wij gaan voor goed werkgeverschap en een lage schadelast voor de werkgever en duurzame arbeidsdeelname (of een goed alternatief) voor de werknemer.

Impuls staat voor Innovatie, Mensgericht, Perspectief, Uitmuntend, Leiderschap, Samen sterker.

Impuls zet in beweging!