Impuls - Werken bij - Re-integratiespecialist

Re-integratieadviseur Ziektewet en WGA (32 uur)

Vanwege de groei en ontwikkeling van Impuls zijn wij op korte termijn op zoek naar:

De functie

In het kader van de Ziektewet ben je verantwoordelijk voor klanten die hebben gekozen voor het eigenrisicodragerschap. Je treedt op namens de ex-werkgever en je begeleidt ex-medewerkers weer terug naar de arbeidsmarkt. Je onderhoudt intensief contact met de verzuimende ex-medewerkers. Je voert overleg met de bedrijfsarts en zet zo nodig interventiepartijen in.

In het kader van de WGA adviseer je werkgevers om WIA-instroom te voorkomen. Je brengt voor klanten de WGAschadelast in kaart en adviseert hen over stappen om de schadelast te beperken. Je adviseert over eventuele interventies en vervolg- en/of exit-trajecten. Daarnaast begeleidt je ex-werknemers die een WIA-uitkering hebben. Je onderzoekt hun situatie en geeft richting aan het vervolg.

Je bent regisseur in Ziektewet- en WGA-dossiers, bewaakt het tijdspad en informeert tijdig over wettelijke en wenselijke vervolgstappen. Je kijkt vooruit, werkt met het einddoel voor ogen en adviseert over interventies. Je bent deskundige in je vak en schakelt anderen in wanneer dit het resultaat ten goede komt.

Je bent relatiebeheerder en bouwt goede en duurzame relaties op met werkgevers en werknemers en ontwikkelt en onderhoudt contact met betrokken partijen. Je weet je weg te vinden binnen het UWV.

Je bent sparringpartner van de werkgever. Je denkt mee op dossier- en organisatieniveau en geeft inzicht in belangen, kansen, mogelijkheden en consequenties. Je helpt werkgevers om weloverwogen beslissingen te nemen en realiseert gedragsverandering.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Bunnik.

Informatie en sollicitatie

Je kunt solliciteren door je CV en motivatie te sturen naar annettevanhaaster@impulsbv.nl. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen met Annette van Haaster op het nummer 085 – 7738 656. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website www.impulsbv.nl.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.